Conducerea raionului, cu participarea dlui Corneliu Padnevici, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, la data de 11 aprilie 2017, au efectuat ședințe de lucru în deplasare în teritoriul localităților Popeștii de Jos și Popeștii de Sus.

Dnul Corneliu Padnevici a familiarizat cetățenii cu progresele înregistrate de Guvernul Filip, precum și cu obiectivele care urmează a fi realizate, în perioada următoare, în vederea atingerii dezideratului propus – asigurarea bunăstării cetățenilor. De asemenea, Dumnealui a solicitat opinia popeștenilor vis-à-vis de inițiativele legislative privind votul uninominal și ridicarea imunității deputaților.

 

Reabilitarea drumurilor locale, construcția rețelelor de apeduct și canalizare, reforma administrației publice locale, reparația sediului instituției preșcolare (Popeștii de Sus), crearea locurilor de muncă, majorarea indemnizației pentru creșterea/îngrijirea copilului, condiţiile de efectuare a examenului medical pentru cadrele didactice şi personalul auxiliar angajat în instituţiile de învăţământ, au fost chestiunile cele mai abordate de către locuitorii satelor Popeștii de Jos și Popeștii de Sus.  

 

   

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links