Alimentația rațională este un factor important în asigurarea sănătății și dezvoltării armonioase a copiilor și adolescenților. Ea favorizează dezvoltarea creierului, intelectului și ameliorează starea funcțională a sistemului nervos, sporește rezistența organismului față de diferite boli, contribuie la micșorarea mortalității la copii.

Anume aceasta îl motivează pe Vasile Grădinaru, președintele raionului Drochia să aibă grijă de elevii care își fac studiile la instituțiile de învățământ preuniversitar din raionul Drochia.

Astfel, președintele a efectuat, astăzi, o vizită de lucru la Gimnaziul din comuna Șuri pentru a discuta cu administrația instituției în vederea alimentației elevilor nu doar din cadrul ciclului primar, dar și din cel gimnazial.

Tot astăzi, Vasile Grădinaru a vizitat familia Cebotari din satul Drochia, care este una de etnie romă pentru a-i înmâna cadouri cu prilejul sărbătorilor de iarnă și pentru a verifica mersul lucrărilor de reparație a spațiului locativ nou, efectuat în urma alocării mijloacelor financiare de către Consiliul raional Drochia.

  

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links